با برنامه‌ریزی و پیگیری محمود طاهری، گام‌های مهمی برای احیای میراث تاریخی، حمایت از جوانان و رونق گردشگری در شهرستان شبستر برداشته شده و احداث نخستین خانه باغ جوان استان، بازسازی مساجد تاریخی و تقویت زیرساخت‌های فرهنگی در دستور کار قرار دارد.

تداوم پیگیری‌های نماینده شبستر برای رونق گردشگری بندر شرفخانه/از احیای بافت تاریخی تا احداث خانه باغ جوان؛ شبستر در مسیر توسعه متوازن فرهنگی و اجتماعی

به گزارش خانه ملت؛ با پیگیری‌های محمود طاهری، نماینده مردم شبستر اخیر گام‌های مؤثری در مسیر توسعه فرهنگی، اجتماعی و گردشگری این شهرستان برداشته شده است.

در دیدار طاهری با معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران، بر دو محور اساسی «حفاظت و احیای بافت‌های تاریخی» و «پایان معابر خاکی در محلات هدف تا دو سال آینده» تأکید و مقرر شد با همکاری شهرداری‌های ۱۲گانه شهرستان، روند بازآفرینی شهری و تخصیص اعتبارات احیای بافت‌های تاریخی تسریع شود.

طاهری همچنین از روند مرمت مسجد جامع تاریخی تسوج بازدید و بر تسریع عملیات بازسازی این اثر ارزشمند معماری و احیای هویت فرهنگی بازار سنتی تأکید کرد.

در حوزه جوانان، کلنگ احداث اولین خانه باغ جوان استان آذربایجان شرقی در شهرستان شبستر با حضور نماینده شهرستان، فرماندار، مدیرکل ورزش و جوانان و جمعی از مسئولان محلی به زمین زده شد.

 این پروژه با اعتباری بالغ بر ۲۸۰ میلیارد ریال و در زمینی به مساحت ۷۵۰ مترمربع احداث خواهد شد و مأموریت آن ایجاد فضای تعامل، نوآوری و فعالیت‌های سازمان‌های مردم‌نهاد جوانان است.

از سوی دیگر، در راستای رونق اقتصادی و اشتغال، معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت و مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران به دعوت طاهری از شهرک‌های صنعتی شبستر، کوزه‌کنان، بعثت، چله‌خانه و چهرگان بازدید کرد و در جریان این بازدیدها، مشکلات واحدهای صنعتی بررسی و دستورات لازم برای رفع موانع تولید صادر شد.

در ادامه برنامه‌های میدانی، نماینده شهرستان شبستر در دیدار با شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر وایقان، مسائل توسعه شهری، اشتغال، خدمات بانکی و حریم‌های قانونی راه‌آهن و گاز را بررسی و بر پیگیری رفع محدودیت‌های قانونی و تسهیل در توسعه شهری تأکید کرد.

در حوزه گردشگری نیز، طاهری در نشست بررسی ظرفیت‌های بندر شرفخانه، با اشاره به موقعیت ممتاز این بندر و ظرفیت‌های بالقوه گردشگری آن، از برنامه‌ریزی برای احیای زیرساخت‌های گردشگری و ایجاد فضاهای ورزش‌های ساحلی خبر داد و گفت:بندر شرفخانه می‌تواند با وجود خشکی دریاچه ارومیه، به قطب گردشگری شمال‌غرب کشور تبدیل شود.

این مجموعه اقدامات، نشان‌دهنده نگاه جامع نماینده مردم شهرستان شبستر به توسعه پایدار با حفظ میراث تاریخی و تقویت زیرساخت‌های اجتماعی و فرهنگی منطقه است./

پایان پیام

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha